Menu
Zoeken

Productiefaciliteit Zandbergen World’s Finest Meat | Zoeterwoude

Denk vooruit,

De familie Zandbergen is op een duurzame wijze actief in de vleesindustrie. Het terugdringen van vleesproduktie is een belangrijk maatschappelijk duurzaamheidsthema. Vleesvervangers vormt hier een essentieel onderdeel voor

Blijf dicht bij

Linthorst Techniek is op een heel ander vlak gericht op duurzaamheid en draagt graag bij aan deze ontwikkeling.

Eigenschappen

Status Opgeleverd
Locatie Zoeterwoude
Start project Medio 2019
Oplevering december 2020
Opdrachtgever Zandbergen World’s Finest Meat
Architect N.V.T
Vloeroppervlakte 8.000 m2

Bijzonderheden

Delen via

Productiefaciliteit Zandbergen World’s Finest Meat

In een nieuwe productiefaciliteit in Zoeterwoude, gebouwd door Zandbergen World’s Finest Meat, zullen innovatieve plantaardige vleesproducten van Beyond Meat geproduceerd gaan worden. Beyond Meat, Inc is toonaangevend producent van plantaardig vlees en dit zal de eerste productiefaciliteit van Beyond Meat buiten de Verenigde Staten worden.

Linthorst Techniek verzorgt het ontwerp en realisatie van de werktuigbouwkundige en elektrotechnisch installatie. Het duurzaamheidsniveau is Breeam Outstanding.

Het project kenmerkt zich door een integratie met het industrietechniek, waaronder het werken met perslucht, vacuüm en koelwater leidingen.

Het pand heeft geen gas aansluiting, waarbij de warmtevraag volledig wordt ingevuld middels de eigen restwarmte uit de koel/vriestechniek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een 11 meter hoog warm water buffervat van 50m3.

.

MailMapsBelSluit