Menu
Zoeken

Grolleman Coldstore | Apeldoorn

denk vooruit

Grolleman heeft al jarenlang een hoge duurzaamheidsnorm. Als sinds jaren is er op de vestiging in Apeldoorn geen gasaansluiting.

blijf dichtbij

Maximale samenwerking en flexibiliteit als huisinstallateur

Eigenschappen

Status In ontwikkeling
Locatie Apeldoorn Ecofactorij
Start project januari 2019
Oplevering maart 2020
Opdrachtgever Grolleman
Architect A2 Architecten
Vloeroppervlakte 10170m2

Bijzonderheden

Delen via

Nieuwbouw Grolleman Coldstore

Grolleman Coldstore is de complete dienstverlener voor bedrijven die hun producten willen laten verpakken, koelen, invriezen en/of opslaan ten behoeve van de voedsel- en genots middelenindustrie. Met name in de vleesproducerende en -verwerkende bedrijven (varkens-, rund- en pluimveevlees).

Op de vestiging in Apeldoorn bouwt Grolleman een nieuw bedrijfspand van 10.000m2. Grolleman Coldstore heeft de ambitie om voor de nieuwbouw koel-vrieshuis te Apeldoorn het certificaat BREEAM-NL Outstanding te verkrijgen. Door het opwekken van energie door de installatie van zonnepanelen, het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s, het aanbrengen van energiezuinige LED verlichting, het gebruik van waterbesparende maatregelen, de installatie van een energiemanagementsysteem, wordt een energiezuinig en milieuvriendelijk pand realiseren.

Daarnaast wil Grolleman Coldstore een bedrijfspand bouwen dat comfortabel en gezond is voor de gebruiker. Er worden namelijk zeer hoge eisen gesteld aan luchtverversing, hoogfrequente verlichting, extra aandacht voor uitzicht en daglichttoetreding en toegankelijkheid.

Linthorst verzorgt het ontwerp en realisatie van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie.

MailMapsBelSluit