Menu
Zoeken

Hotel Heppie | Vierhouten

Eigenschappen

Status In ontwikkeling
Locatie Vierhouten
Start project 01/03/2023
Architect Coenen Sättele architecten

Bijzonderheden

Delen via

Hotel Heppie op de Veluwe

Midden in het bos bij Vierhouten wordt binnenkort gestart met de realisatie van Hotel Heppie voor Stichting Het Vergeten Kind. Linthorst bouwt mee aan een duurzaam hotel op een prachtige plek. 

Hotel Heppie is een initiatief van Stichting Het Vergeten Kind en moet een veilige plek bieden waar kwetsbare kinderen, die uit een moeilijke thuissituatie komen, van een zorgeloze vakantie of weekend weg kunnen genieten. Het nieuwe hotel wordt duurzaam gebouwd. Linthorst zorgt voor de complete werktuigbouwkundige en elektrische installaties en er is gekozen voor een all-electric ontwerp. Het hotel wordt namelijk verwarmd door middel van warmtepomp techniek. Er zullen twee groepsgebouwen en een voorzieningengebouw worden gerealiseerd. Daarnaast komt er een theater, grote indoor speelhal, een Cruyff Court, skelterbaan en waterspeelplaats.Met de komst van Hotel Heppie Veluwe wordt dit de tweede locatie voor Stichting Het Vergeten Kind. Er is namelijk al een hotel in het Brabantse Mierlo. Op de nieuwe locatie zullen straks jaarlijks 4.500 kinderen van een zorgeloze vakantie kunnen genieten.

Een mooi project, waar we samen met bouwpartners BIK Bouw BV, Adviesbureau Tielemans en Coenen Sättele architecten weer iets moois van gaan maken. 

MailMapsBelSluit