Menu
Zoeken

Van der Valk | Delft

Een familie bedrijf die hecht aan duurzame relaties. Linthorst Techniek heeft het vertrouwen om wederom een mooi hotel te ontwikkelen.

Van der Valk vindt het belangrijk om de ecologische footprint te minimaliseren. De nieuwbouw wordt dan ook ontwikkeld volgens de Gouden GreenKey certificering en er wordt voldaan aan de Europese Energie-Efficiënte Richtlijn (EED).

Eigenschappen

Locatie Delft
Start project 01/03/2021
Oplevering september 2022
Opdrachtgever Van de Valk
Architect Architectenbureau Wiegerinck

Bijzonderheden

Delen via

Pal naast afslag 12 van rijksweg A4, in de kom van Delft, Rijswijk en Den Haag-Zuid maar nog net in Midden-Delfland, is Van der Valk geland en bouwt hier een nieuwe vestiging; Van der Valk Hotel Delft A4.

Het gebouw bestaat uit 142 kamers, waaronder luxe suites, een moderne fitness, ruime faciliteiten voor congressen en evenementen. Ook komt er een daktuin op de tweede etage en ligt het à la carte restaurant aan het water. Natuurlijk komt in het hotel een eigentijdse hotelbar. 

Linthorst Techniek is verantwoordelijk voor de Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische installaties. Het hotel is all elektric en heeft dus geen gas aansluiting. Warmte en koude wordt verzorgd door middel van warmtepomptechiek.

Directie

Het nieuwe Van der Valk Hotel zal gerund worden door Rob en Magchelina van der Valk, vierde generatie familie Van der Valk.

Het directiepaar is eerder verantwoordelijk geweest voor Van der Valk Plaswijck Rotterdam en Van der Valk Hotel Assen. “De combinatie die we onze gasten hier gaan aanbieden is perfect. Een fantastische plek, waar enerzijds de bedrijvigheid en bruisende steden volop aanwezig zijn en anderzijds kan worden genoten van de rust en het groen van Midden-Delfland. Wij kijken enorm uit naar het moment dat we onze eerste gasten mogen ontvangen’’, aldus Rob van der Valk, directeur Van der Valk Hotel Delft A4.

MailMapsBelSluit