Menu
Zoeken

Hotel Jansen | Amsterdam

Eigenschappen

Status In ontwikkeling
Locatie Amsterdam
Start project 01/09/2021
Oplevering mei 2023
Opdrachtgever Laurens van Doorn
Architect Moke Architecten

Bijzonderheden

Delen via

Hotel Jansen - Een hotel wat geen hotel is

Bouwen op de Bijlmerbajes
Waar eens de Bijlmerbajes stond verrijst nu de energie neutrale en groene stadswijk #Bajeskwartier. Hotel Jansen heeft de primeur en start als eerste met de aanbouw. Dit hotel is ontworpen door Moke Architecten en beslaat 12 verdiepingen.

Een hotel zonder toeristen
Een hotel midden in #Amsterdam maar toch niet voor toeristen; dat is Hotel Jansen. De tweede locatie van dit hotel gaat studenten uit de hele wereld en young professionals een hypermoderne ontmoetingsplek en slaapplaats bieden. Je kunt deze gebruiken voor een dag maar ook meerdere maanden. 

Bijzondere eis opdrachtgever – Mensen Maken Linthorst
Opdrachtgever Laurens Van Doorn wilde wel samenwerken maar dan alleen als collega’s Gerben Prinsen en Wim Overink (beide chef monteurs) betrokken zouden worden. Al eerder werkten wij succesvol samen dus aan deze mooie eis voldoen wij dan natuurlijk met veel plezier. #trotsoponzemensen

Wat gaan we doen?
Linthorst Techniek verzorgt de complete werktuigbouwkundige en elektrische installaties. Onze partners: bouwkundig aannemer Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Leander Hamel en John-Paul van der Sligte.

MailMapsBelSluit