Menu
Zoeken

De Gelderhorst - Habion | Ede

Eigenschappen

Status In ontwikkeling
Locatie Ede
Start project 01/05/2021
Oplevering september 2022
Opdrachtgever Habion/ Draisma

Delen via

Renovatie De Gelderhorst

Centrum Gelderhorst voor dove ouderen was hard toe aan een opknapbeurt. Als trouwe partner van Habion mag Linthorst nu ook de renovatie van deze locatie met veel plezier verzorgen.

Renovatie tijdens gebruik complex
Samen met bouwpartner Draisma verzorgen wij deze renovatie. Omdat de bewoners tijdens deze klus nog gebruik maken van het complex is het voor ons extra bijzonder om hier te mogen werken. De Gelderhorst zelf houdt hun bewoners regelmatig op de hoogte van de voortgang van de renovatie. We zijn vereerd hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Aansluiten op stadsverwarming
Fase 1 is afgerond! Het gehele complex is aangesloten op de stadsverwarming van de gemeente Ede.

Fase 2 gestart - Brandveiligheid
De brandveiligheid van het gebouw was toe aan een update. Niet alleen plaatsen wij de benodigde brandkleppen, ook gaan we een stap verder voor een brandveilig gebouw. We voegen nl. rookkleppen toe in alle luchtkanalen van het gebouw zodat ook rookverspreiding wordt tegengaan bij een mogelijke brand.

Nieuw sanitair en koele zomers
Om de bewoners een fijnere plek te geven worden de badkamers vernieuwd én vergroot in het hele hoofdgebouw. Hiermee hebben de bewoners een frisse nieuwe badkamer en krijgt het zorgpersoneel meer ruimte om de bewoners goede zorg te kunnen verlenen. Daarbij is een beter woon- en werkklimaat gerealiseerd met het plaatsen van koeling, zo blijft het zomers koel, ook op de bovenste verdieping van dit hoge gebouw.

MailMapsBelSluit