Menu
Zoeken

Commercieel manager Verduurzaming bestaande bouw

Het toepassen en innoveren van technische duurzaamheid doe je bij Linthorst Techniek. Linthorst Techniek is een familiebedrijf dat zich richt op de leefbaarheid van de komende generaties. Ons gedachtegoed heeft in de afgelopen 5 jaar tijd geleid tot een 200% groei van personeel en deze groei gaan wij vasthouden. Binnen Linthorst heerst bovendien een no-nonsense, bureaucratie-loze sfeer waardoor onze collega’s snel concrete resultaten behalen.

Wil jij vooruitlopen in de energietransitie en er niet alleen over praten maar doen!

Binnen het bedrijf ontwikkelen wij innovatieve producten, waaronder een hoge temperatuur warmtepomp en KAT systeem. Deze innovaties passen wij toe in integrale innovatieve klant-proposities gericht op verduurzaming.

De door ons ontwikkelde hoog temperatuur warmtepomp is toepasbaar voor de verduurzaming van bestaande bouw (zie https://www.wijmakenenergie.nl/). Vanuit de markt is veel vraag naar deze toepassing aangezien het een unieke propositie betreft en een belangrijke bijdrage kan leveren in de transitie naar gasloos.

Wij zoeken hiervoor commerciële versterking!

Functieomschrijving

Je vertaalt de behoefte van de klant naar een passende aanbieding. Dit omvat onder meer; uitvoeren intake & quick scan, haalbaarheidsonderzoek (business case) en technisch voorontwerp, calculatie en aanbieding. Je bent integraal verantwoordelijk voor het proces en klantrelatie. Afhankelijk van je competenties en persoonlijke ambities werk je samen in een projectteam. Dit projectteam ondersteunt je bij het technisch ontwerp, calculatie en het opzetten van business cases.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar de ervaren professional die zijn commerciële vaardigheden weet te combineren met technische know how. Je hebt enthousiasme, durf en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Je kent en begrijpt de processen op de markten waar Linthorst Techniek actief is en kan klantwensen vertalen naar technische oplossingen.

  • Je hebt een relevante technische opleiding en werkervaring in dit vakgebied. 
  • Gedegen technische kennis van de installatietechniek
  • Commercieel en representatief
  • Een teamplayer met goede communicatieve en sociale vaardigheden

Wij bieden

  • een prettige werksfeer
  • opleidingsmogelijkheden
  • marktconform salaris
  • winstdelingsregeling
  • mobiele telefoon
  • auto

Contact

Heb je vragen over de functie Commercieel manager Verduurzaming bestaande bouw? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Jolanda de Bruin 
HR manager werving & selectie
T 055 312 21 21
E j.debruin@linthorsttechniek.nl

Direct solliciteren
MailMapsBelSluit