Menu
Zoeken

HBO/WO Student Duurzame Energie/Werktuigbouwkunde

Hey,

HBO/WO Student Duurzame Energie/Werktuigbouwkunde

Iedereen is bezig met z’n carbon footprint en de omslag naar een duurzame wereld. Bij ons kun jij als stagiair of afstudeerder jóúw onuitwisbare sporen nalaten.

De wereld en ons land veranderen in hoog tempo, en de stappen die we met z’n allen zetten op weg naar een gasloze toekomst dragen daar voor een groot deel aan bij. Linthorst Techniek is een grote landelijke speler op dat vlak, door het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van duurzame‑energieprojecten. Help je ons mee?

Wat ga je doen?

Je zult meewerken aan het realiseren van zulke projecten bij nieuwbouw, en het gasloos maken van bestaande bouw (denk aan flatgebouwen, zorginstellingen, hotels). Soms pakken we hele wijken aan middels ‘all-electric’ energiecentrales. Daar komt een hoop technologie bij kijken, dat snap je wel.

Wat krijg je van ons?

We hebben veel ervaring met stagiaires en afstudeerders, maar dat houdt niet in dat je een van de velen bent, zomaar een nummertje. We laten jou op een optimale manier in aanraking komen met alles wat de wereld van duurzame-energietechnologie te bieden heeft. Optimaal, want je wordt perfect begeleid in je leerweg en het behalen van je doelen, binnen een omgeving met jonge collega’s met hetzelfde enthousiasme waarover jij beschikt! Vanzelfsprekend krijg je voor je inzet ook een stagevergoeding.

All the world’s a stage, zei Shakespeare. Een stage (of afstudeerplek) zo boeiend als bij Linthorst Techniek vind je alleen nergens ter wereld. Maar zonder grappen, ben je net zo geïnteresseerd in ons als wij in jou? Kom dan eens op de koffie (Energy drink mag ook …)

 

Contact

Wil je meer weten over deze stageplek of afstudeerstage? Aarzel niet, bel of mail:

Roy Houwen-Pateman
Recruiter
E r.houwen@linthorsttechniek.nl
T  055 312 21 21

Direct solliciteren
MailMapsBelSluit