Menu
Zoeken

Open sollicitatie

Werken bij Linthorst Techniek

Persoonlijk. Verantwoordelijk. Vernieuwend. Gepassioneerd. Dat zijn de kernwaarden van Linthorst. Kun jij je daarin vinden? Linthorst is een dynamisch familiebedrijf dat altijd open staat voor ondernemende mensen met passie voor techniek.

Heb jij passie voor techniek en wil je meer leren over duurzame energietechnologie? Bekijk dan onze vacatures. Staat er geen geschikte vacature in het overzicht en wil jij wel meer leren over energietechnologie? We staan open voor nieuw talent. Stuur dan een open sollicitatie en overtuig ons van jouw kwaliteiten. Onze HR specialist kijkt of je profiel en CV passen bij onze organisatie en toekomstige functies. Als er een match is, dan gaan wij graag met jouw in gesprek

Werken aan mooie projecten

Werktuigbouw, Elektrotechniek, Meet- en regeltechniek, Technisch beheer we hebben alle disciplines in eigen huis. Als totaal installateur denk je mee met de klant en ga je op zoek naar het beste (duurzame) resultaat. Bouwen is samenwerken. We hechten veel waarde aan een lange termijn relatie. Door dichtbij onze opdrachtgevers te blijven weten we wat hen beweegt. Door intensief samen te werken met bouwpartners kunnen wij gericht vooruit denken en samen het verschil maken.

Benieuwd naar onze klanten en onze projecten? Bekijk onze referenties.

Leren en ontwikkelen is leuk

Medewerkers van Linthorst Techniek profiteren van marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Binnen Linthorst kun je diverse interne en externe opleidingen en trainingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Hierdoor werk je aan je eigen carrière en toekomst. Ook zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een informele no-nonsens werkomgeving zonder veel managementlagen met enthousiaste collega’s.

Maak deel uit van de energietransitie

Overal waar je kijkt, zie je techniek. Bijna alles wat je doet, wordt mogelijk gemaakt door techniek. We zijn afhankelijk van techniek, maar techniek speelt ook een grote rol in onze mate van onafhankelijkheid van bijvoorbeeld fossiele grondstoffen. We willen onze aarde niet uitputten door het eindeloos omhoog pompen van aardgas. We willen zelfvoorzienend zijn in energie. Techniek maakt dat mogelijk. Bij Linthorst zijn we er trots op dat we met onze kennis van duurzame technieken probleemloos energieneutrale panden kunnen bouwen. Ons team Techniek voor de Toekomst (R&D) is continu bezig met het optimaliseren van bestaande technieken en bedenken van nieuwe producten en concepten. Hiermee kunnen we het verschil maken, nu en in de toekomst.

Wil jij ook het verschil maken?

Dan willen wij graag met jou kennismaken! 

Functieomschrijving

Past Linthorst helemaal bij jou, maar staat dé vacature er niet tussen? We gaan graag met je in gesprek.

Contact

Heb je vragen over werken bij Linthorst Techniek? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Jolanda de Bruin
HR manager 
055 312 21 21
j.debruin@linthorsttechniek.nl

 

 

Direct solliciteren
MailMapsBelSluit