Menu
Zoeken

Samenwerking Linthorst en Simaxx veelbelovend

Op donderdag 9 juni bekrachtigden Linthorst Techniek en Simaxx hun samenwerking door het tekenen van een overeenkomst op de Provada. Linthorst is de eerste installateur in Nederland die deze intelligente software inzet om gebouwinstallaties te optimaliseren. De samenwerking maakt het mogelijk om beheerders en gebruikers van een pand nóg beter te bedienen. Simaxx geeft Linthorst 24/7 inzicht in het gedrag van gebouwinstallaties, waardoor proactief gereageerd kan worden op afwijkingen in data en processen. Resultaat: een zeer stabiel leefklimaat, lager energieverbruik en minder storingen.

Over Simaxx

Softwareplatform Simaxx geeft 24/7 inzicht in prestaties van gebouwinstallaties. Door middel van slimme meters wordt de data geanalyseerd zodat afwijkingen vroegtijdig geconstateerd kunnen worden. 

Linthorst en Simaxx

Dit stelt Linthorst in de gelegenheid om proactief te acteren op eventuele afwijkingen in data en processen. Na een grondige analyse kunnen technische processen vroegtijdig worden bijgestuurd, zodat storingen voorkomen kunnen worden.

Inzet BIGdeal concept

Simaxx wordt o.a. toegepast in verduurzamingsconcept BIGdeal. BIGdeal faciliteert ondernemers in het integraal verduurzamen van hun bedrijf op het gebied van energie, techniek en milieu. Met Simaxx kan de werking van het optimale installatieconcept nog preciezer worden afgestemd, zodat het leefklimaat optimaal wordt, de energiekosten nog meer zullen dalen en eventuele storingen proactief verholpen kunnen worden.

Simaxx is een ontwikkeling van o.a. DWA adviseurs,  een van de partners waar Linthorst mee samenwerkt in het BIGdeal verduurzamingsconcept. Zie ook www.bigdeal.nl

Delen via

MailMapsBelSluit