Menu
Zoeken

Senior Engineer Werktuigbouw

Het toepassen en innoveren van technische duurzaamheid doe je bij Linthorst Techniek. Linthorst Techniek is een familiebedrijf dat zich richt op de leefbaarheid van de komende generaties. Ons gedachtegoed heeft in de afgelopen 5 jaar tijd geleid tot een 200% groei van personeel en deze groei gaan wij vasthouden. Binnen Linthorst heerst bovendien een no-nonsense, bureaucratie-loze sfeer waardoor onze collega’s snel concrete resultaten behalen.

Functieomschrijving

Voor onze groeiende afdeling Werktuigbouw zijn wij op zoek naar een ervaren Senior Engineer Werktuigbouw. Als engineer werktuigbouw krijg je te maken met zeer complexe design & build projecten. Samen met andere leden uit het projectteam ben je verantwoordelijk voor een perfect eindresultaat.

Je ziet toe op een correcte verwerking van alle informatie en specificaties in de tekeningen.

Vanuit je eigen discipline beoordeel jij met je technische kennis en kunde de haalbaarheid en maakbaarheid van de projecten. Je stemt dit alles af met de andere disciplines en externe partijen. Jij bent verantwoordelijk voor de eindcontrole van de werktekeningen voordat deze naar het projectteam en klant gaan. 

Standplaats/regio

Apeldoorn

Wij vragen

Kennis en ervaring zijn belangrijk om de functie goed uit te kunnen voeren. Ben je enthousiast en leergierig, maar voldoe je niet helemaal aan het profiel? En ben je van mening dat je geschikt bent voor deze functie? Overtuig ons met een goede motivatie. Nu kijken wij uit naar de volgende kwaliteiten en competenties:

 • een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Werktuigbouw
 • aanvullende opleidingen zijn een pré
 • ervaring met Revit
 • minimaal 5 jaar ervaring met het bedenken en ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteit.
 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • zelfstandig en probleemoplossend kunnen werken
 • woonachtig in de regio

Wij bieden

 • een prettige werksfeer
 • opleidingsmogelijkheden
 • marktconform salaris
 • winstdelingsregeling
 • mobiele telefoon

Contact

Heb je vragen over de functie Senior Engineer Werktuigbouw? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Jolanda de Bruin 
HR manager werving & selectie
T 055 312 21 21
j.debruin@linthorsttechniek.nl

Direct solliciteren

Collega aan het woord

Marein Veldman Technisch engineer

Sinds juni 2013 ben ik in dienst bij Linthorst als technisch engineer in Team Techniek voor de Toekomst. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik mijn opleiding Hogere Installatietechniek in Utrecht (HIT) afgerond. Het onderwerp van de afstudeeropdracht is: ‘Verduurzaming van warmtapwaterinstallaties in hotels’. Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik onderzocht op welke manier warmtapwaterinstallaties in hotels nog verder kunnen worden verduurzaamd door toepassing van alternatieve (all-electric) warmteopwekking en energiebesparende maatregelen.

De kennis die ik tijdens mijn studie en afstudeeronderzoek heb opgedaan, kan ik meteen toepassen in de praktijk. Handig voor mezelf en voor het bedrijf. Innovatief zijn is belangrijk bij Linthorst. Nieuwe dingen bedenken, testen en direct toepassen. het Team Techniek voor de Toekomst is constant bezig duurzame ontwikkelingen te realiseren om de duurzame samenleving mogelijk te maken. Een geweldige uitdaging!

MailMapsBelSluit