Menu
Zoeken

Toekenning Gelijkwaardigheidsverklaring Skadi Warmtepomp

De gelijkwaardigheidsverklaring van onze water/water warmtepomptechniek “SKADI” is online gekomen bij bureau CRG.

Dit is supergoed nieuws voor onder meer nieuwbouw ontwikkelaars en voor verduurzaming van bestaande (hoog)bouw. Met afstand de hoogste rendementen / COP`s beschikbaar in de markt voor collectieve verwarming op hogere temperatuurniveaus (tot 75°C). Met deze techniek wordt direct warm tapwater gemaakt met een hoog rendement.

In totaal 696 verschillende cop`s bij verschillende condities zijn hierbij gevalideerd. Dit heeft geresulteerd in de gelijkwaardigheid verklaring in de onderstaande link.

https://bcrg.nl/nl/verklaringenregister/verklaring/85b4ff2a-0c8d-4a2b-ad...

Zo is het vanaf nu mogelijk deze technologie in te voeren in de BENG berekeningen voor nieuwbouw en Label berekening software voor de bestaande bouw.

Wij zijn ontzettend trots op ons team die deze technologie de afgelopen 10 jaar ontwikkeld heeft tot dit niveau en willen onze medewerkers, partners en klanten waar de techniek al is toegepast danken voor hun bijdrage.

En het ontvangen van deze verklaring kunnen we met recht zeggen wat we al jaren roepen. Dat WijMakenEnergie de energietransitie gaat versnellen met unieke warmtepomp technologie. Waarbij hoog temperatuur warmte duurzaam en betaalbaar beschikbaar is geworden.  

Delen via

MailMapsBelSluit