Menu
Zoeken

Traineeship

Heb jij jouw technische studie (bijna) afgerond? En wil je meer weten over duurzame energietechnologie? Dan is het technisch traineeship bij Linthorst misschien iets voor jou. Je werkt mee aan het verduurzamen op het hoogste niveau van bedrijfspanden, collectieve woonvoorzieningen, hotels, industrie, scholen, zwembaden en nog meer marktsegmenten. 

Functieomschrijving

Heb jij passie voor techniek en wil je meer leren over duurzame energietechnologie? Wij bieden technische traineeships op maat.

Waar zie jij jezelf over een aantal jaar staan? In een dynamisch familiebedrijf waar innovatie, klantgerichtheid en samenwerking centraal staan? Maak dan kennis met Linthorst Techniek.
Op basis van je ervaring, je kennis en kunde, kracht en ambitie ontwikkelen we een traineeship op maat. Je start in een uitdagende technische functie die bij je past. Als technisch trainee krijg je de ruimte om je eigen ambities waar te maken. Je werkt samen met enthousiaste collega’s en volgt met andere trainees een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Productontwikkeling en innovatie zijn verweven in onze bedrijfscultuur. Het team Techniek voor de Toekomst is continu bezig met het onderzoeken van de markt, het bedenken van nieuwe toepassingen en het ontwikkelen van technieken en producten. Hier wordt gewerkt aan recente productontwikkelingen zoals de warmtepomp TT68 en het KAT systeem. Deze innovaties maken het mogelijk om panden te laten functioneren zonder gas, volledig all electric. 

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze referenties.

Standplaats/regio

Apeldoorn

Wij vragen

  • een recent afgeronde WO-opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde of een andere relevante studierichting
  • maximaal twee jaar werkervaring

 

Contact

Heb je vragen over traineeship bij Linthorst Techniek? Informeer naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met:

Jolanda de Bruin
HR manager werving & selectie
T 055 312 21 21
personeel@linthorsttechniek.nl

We zijn benieuwd naar je CV en motivatiebrief.

Direct solliciteren

Collega aan het woord

Arend-Jan Kamphuis Trainee duurzame collectieve woonvoorzieningen

Arend-Jan volgt bij Linthorst Techniek een management traineeship. Na zijn masteropleiding Sustainable Energy Technology (SET) aan de Universiteit van Twente wilde Arend-Jan zijn kennis van duurzame energietechnologie vergroten en een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. “Kennis opdoen en delen en samen vorm geven aan de energietransitie. Dat vind ik belangrijk en is voor mij de reden waarom ik voor Linthorst Techniek heb gekozen”, vertelt Arend-Jan. “Installatietechniek zit in elk gebouw, iedereen profiteert er van, bewust of onbewust. Wat is er mooier dan deze dagelijkse leefomgeving te verduurzamen? Als installateur denk je mee met de klant en ga je op zoek naar het beste (duurzame) resultaat. Je kunt het hele proces met de klant doorlopen en anticiperen op vragen en eventuele twijfel. Het is mooi om te zien wat de beweegredenen voor verduurzamen zijn en hoe klanten daar op reageren.”

In de praktijk
“Momenteel ontwikkel ik rekensoftware om op individueel niveau investeringsanalyses te maken voor woonvoorzieningen met meer dan 50 wooneenheden. Door data te combineren en te vergelijken samen met andere variabelen per pand en klant, maken we op basis van de input diverse scenario’s. Alles met een doel: het verduurzamen naar all electric zo toegankelijk mogelijk maken. Vanuit de klant denken en de mogelijkheden optimaal benutten met de techniek van Linthorst, daar krijg ik energie van.”

Traineeship bij Linthorst Techniek
Weten waar je het over hebt, daarvoor moet je onderaan beginnen. In een management trainee heb je verschillende rollen en zie je wat er binnen een organisatie beweegt. Installatietechniek was maar een klein onderdeel van mijn studie. Bij Linthorst krijg ik de kans om via een management trainee te ondervinden wat er te grondslag ligt aan verduurzaming, het vak te leren kennen en technische kennis op allerlei vlakken mij eigen te maken. Daarnaast volg ik nu samen met een collega de opleiding Hogere installatietechniek (HIT), aldus Arend-Jan.” 

MailMapsBelSluit