Menu
Zoeken

Maak kennis met onze medewerkers

Ontdek hoe het is om bij Linthorst Techniek te werken. Door kennis te maken met onze collega's krijg je een beeld van de bedrijfscultuur, onze werkwijze en functietypen binnen de organisatie.

Werken bij Linthorst

Wil jij het verschil maken? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Werken en leren is ook mogelijk bij Linthorst.

T 055 312 21 21
E j.debruin@linthorsttechniek.nl

Ramon Kroes

oriëntatiestage

Mijn stage bij Linthorst Techniek heeft mij een goed beeld gegeven hoe installatietechniek in de praktijk werkt. Gedurende mijn stage heb ik met verschillende monteurs gewerkt, ze gaven me allemaal goede tips en instructies. Doordat je werkzaamheden mag uitvoeren krijg je meer feeling met de gereedschappen en materialen. Mijn ervaring bij Linthorst heeft mij veel informatie opgeleverd die ik kan gebruiken bij mijn opleiding. 

Arend-Jan Kamphuis

Trainee duurzame collectieve woonvoorzieningen

Arend-Jan volgt bij Linthorst Techniek een management traineeship. Na zijn masteropleiding Sustainable Energy Technology (SET) aan de Universiteit van Twente wilde Arend-Jan zijn kennis van duurzame energietechnologie vergroten en een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. “Kennis opdoen en delen en samen vorm geven aan de energietransitie. Dat vind ik belangrijk en is voor mij de reden waarom ik voor Linthorst Techniek heb gekozen”, vertelt Arend-Jan. “Installatietechniek zit in elk gebouw, iedereen profiteert er van, bewust of onbewust. Wat is er mooier dan deze dagelijkse leefomgeving te verduurzamen? Als installateur denk je mee met de klant en ga je op zoek naar het beste (duurzame) resultaat. Je kunt het hele proces met de klant doorlopen en anticiperen op vragen en eventuele twijfel. Het is mooi om te zien wat de beweegredenen voor verduurzamen zijn en hoe klanten daar op reageren.”

In de praktijk
“Momenteel ontwikkel ik rekensoftware om op individueel niveau investeringsanalyses te maken voor woonvoorzieningen met meer dan 50 wooneenheden. Door data te combineren en te vergelijken samen met andere variabelen per pand en klant, maken we op basis van de input diverse scenario’s. Alles met een doel: het verduurzamen naar all electric zo toegankelijk mogelijk maken. Vanuit de klant denken en de mogelijkheden optimaal benutten met de techniek van Linthorst, daar krijg ik energie van.”

Traineeship bij Linthorst Techniek
Weten waar je het over hebt, daarvoor moet je onderaan beginnen. In een management trainee heb je verschillende rollen en zie je wat er binnen een organisatie beweegt. Installatietechniek was maar een klein onderdeel van mijn studie. Bij Linthorst krijg ik de kans om via een management trainee te ondervinden wat er te grondslag ligt aan verduurzaming, het vak te leren kennen en technische kennis op allerlei vlakken mij eigen te maken. Daarnaast volg ik nu samen met een collega de opleiding Hogere installatietechniek (HIT), aldus Arend-Jan.” 

Marein Veldman

Technisch engineer

Sinds juni 2013 ben ik in dienst bij Linthorst als technisch engineer in Team Techniek voor de Toekomst. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik mijn opleiding Hogere Installatietechniek in Utrecht (HIT) afgerond. Het onderwerp van de afstudeeropdracht is: ‘Verduurzaming van warmtapwaterinstallaties in hotels’. Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik onderzocht op welke manier warmtapwaterinstallaties in hotels nog verder kunnen worden verduurzaamd door toepassing van alternatieve (all-electric) warmteopwekking en energiebesparende maatregelen.

De kennis die ik tijdens mijn studie en afstudeeronderzoek heb opgedaan, kan ik meteen toepassen in de praktijk. Handig voor mezelf en voor het bedrijf. Innovatief zijn is belangrijk bij Linthorst. Nieuwe dingen bedenken, testen en direct toepassen. het Team Techniek voor de Toekomst is constant bezig duurzame ontwikkelingen te realiseren om de duurzame samenleving mogelijk te maken. Een geweldige uitdaging!

Werken bij Linthorst

Wil jij het verschil maken? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Werken en leren is ook mogelijk bij Linthorst.

T 055 312 21 21
E j.debruin@linthorsttechniek.nl

MailMapsBelSluit