Menu
Zoeken

Maak kennis met onze medewerkers

Is werken bij Linthorst Techniek iets voor jou? Maak kennis met onze collega's, ontdekt waar zij energie van krijgen en ervaar hoe het is om bij ons te werken. We vertellen je er graag over! 

Mike Vinke

Stagiair ICT

‘De leukste herinnering aan mijn stage? Het was vrijdagavond, we bestelden pizza en daarna werkten we net zo lang totdat de update klaar was. Ik ging om 12 uur ’s nachts naar huis met de laatste bus, maar mijn collega’s zaten er tot 4 uur in de ochtend. Dat was toen we met het ICT-team de VDI-werkomgeving gingen updaten. Dat kan alleen als er niemand meer aan het werk is.
’Normaal gesproken werk ik van 9-17 hoor' , lacht Mike Vinke. Hij is 18 jaar en heeft zijn ICT-stage bij Linthorst Techniek bijna afgerond. Mike volgt de BOL opleiding ICT niveau 4 aan het Aventus in Apeldoorn.

Sleutelen aan hardware

De eerste week kwam er een collega bij me met een laptop die het niet meer deed. Ik heb hem helemaal uit elkaar gehaald om te kijken waar het aan lag. Daarna weer in elkaar gezet en hij deed het weer. Mijn collega blij en ik ook. Daar heb ik veel van geleerd.

Collega's helpen

Gedurende mijn hele stage heb ik samen met mijn collega’s de servicedesk beheert. Via telefoon, e-mail en face-to-face komen er vragen binnen. Deze kunnen gaan over hardware, software of bijvoorbeeld accountinstellingen. Een servicegerichte rol had ik niet eerder, maar ik vond het erg leuk. Als je iemand verder helpt zie je gelijk een blij gezicht.

Flexibel werken met VDI

Mijn vrienden zou ik een stage bij Linthorst zeker aanbevelen. Het ICT-team is leuk, maar daarnaast zijn er zoveel andere medewerkers met technische specialisaties die je leert kennen. Linthorst werkt met VDI, een werkomgeving waarbij dekstops vanaf de server beheert worden. Zo kun je systemen beter beheren en backuppen en snel en flexibel werken.

Kom stage lopen bij Linthorst

Zoek je een stageplek? Aarzel niet, app, bel of mail Jolanda de Bruin

E j.debruin@linthorsttechniek.nl
M 06 41 60 68 26
 

We zijn op zoek naar stagiairs:

  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Installatietechniek
  • Energietechniek
  • Sustainability
MailMapsBelSluit