Menu
Zoeken

Werken en leren

Het toepassen en innoveren van technische duurzaamheid doe je bij Linthorst Techniek. Linthorst Techniek is een familiebedrijf dat zich richt op de leefbaarheid van de komende generaties. Ons gedachtegoed heeft in de afgelopen 5 jaar tijd geleid tot een 200% groei van personeel en deze groei gaan wij vasthouden. Binnen Linthorst heerst bovendien een no-nonsense, bureaucratie-loze sfeer waardoor onze collega’s snel concrete resultaten behalen.

Bij Linthorst bestaan en ontstaan vele mogelijkheden voor diverse stages of duale opleidingen. Steek jij graag de handen uit de mouwen, maar wil jij ook investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan biedt Linthorst een erkende leeromgeving en bieden we leer-werktrajecten van verschillende niveaus voor jou en andere studenten aan.

BBL en BOL trajecten

Volg je een VMBO-opleiding dan kun je na afronding hiervan starten met een BBL (beroeps begeleidende leerweg) of BOL (beroeps opleidende leerweg) opleiding aan het ROC. Linthorst Techniek biedt inspirerende werkplekken voor het BBL-traject, waar je direct start met werken. Meestal worden de BBL-plekken in samenwerking met Installatiewerk Oost en Flevoland (IWOF) ingevuld.

Functies

Bij Linthorst zijn er leerwerkplekken voor de disciplines Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Je start in de functie (hulp)Monteur W of E. Als je niveau 3 hebt bereikt, ga je aan het werk als Eerste Monteur en bij niveau 4 als Technicus. Bekijk onze vacatures

MTS, MIT stages en afstuderen

Volg je een technische MBO-opleiding zoals de MTS of MIT (middelbaar installatietechnisch onderwijs), informeer dan bij ons voor stage- en afstudeermogelijkheden. 

HTS, HIT en universiteit

Stages en afstuderen

Studeer je Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, een Energiestudie of Hogere Installatietechniek? Bij Linthorst zijn er volop mogelijkheden om je kennis te verbreden en jezelf te ontwikkelen in een stage- en of afstudeertraject en bij ons wordt er echt wat met jouw opdracht gedaan. Neem contact met ons op door middel van een open sollicitatie en wij gaan samen met jou kijken of wij een passende (afstudeer)stage kunnen opzetten. 

Duaal en deeltijd

Pas je de theorie die je leert het liefst direct toe in de praktijk? Bij Linthorst zijn volop mogelijkheden voor duale leertrajecten en het volgen van een deeltijdstudie naast je werk bij Linthorst Techniek. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 

MBO/HBO/WO Starter

Pas Afgestudeerd? Gefeliciteerd!

Ben jij pas afgestuurde MBO-, HBO- of WO’er? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Linthorst volg je als starter een Young Professional Traineeship.

Wat houdt ons Young Professional Traineeship in?

Tijdens jouw Traineeship maak je kennis met Linthorst en Linthorst met jou. Op basis van je ervaring, je kennis en kunde, kracht en ambitie ontwikkelen we samen jouw Traineeship op maat. Je start in een uitdagende technische functie die bij je past en bij je opleidingsniveau aansluit. Blijk je uiteindelijk toch niet helemaal op je plek te zitten binnen in die functie en prefereer je een andere functie? Dan gaan wij samen ervoor zorgen dat je een andere plek krijgt binnen Linthorst. Als technisch trainee krijg je namelijk de ruimte om je eigen ambities waar te maken (denk aan wilde ideeën, verbeteringen of innovaties). Je werkt samen met enthousiaste collega’s die je hierin steunen en volgt met andere trainees een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Wij helpen jou je persoonlijke doelen te bereiken aan de hand van het persoonlijke traineeprogramma: Wij stellen de volgende vragen aan jou centraal om te starten en te groeien nog nooit zo prettig te laten verlopen:

  • Waar wil jij over een aantal jaar staan?
  • Welke sterke en zwakke punten wil je verbeteren?
  • Welke vervolgopleiding zou je willen volgen om nog sterker te worden in je huidige vakgebied?
  • Waarin zou jij je willen specialiseren?
  • Hoe kan je nog meer voor jezelf en voor het bedrijf betekenen?

Ben je geïnteresseerd en kan je volmondig ja antwoorden op de volgende vragen? Neem dan contact met ons op.

Wil jij werken

  • In een dynamisch familiebedrijf waar innovatie, klantgerichtheid en samenwerking centraal staan?
  • De toekomstvisie gericht is op duurzaamheid?
  • Met zeer diverse projecten?
  • In een zeer open organisatie?
  • In een organisatie waar het uiten van ideeën zeer gewaardeerd wordt?

 

Contact

Werken en leren bij Linthorst Techniek? We gaan graag met je in gesprek.

Jolanda de Bruin
HR manager werving & selectie
T 055 312 21 21
j.debruin@linthorsttechniek.nl

 

Direct solliciteren

Collega aan het woord

Ramon Kroes oriëntatiestage

Mijn stage bij Linthorst Techniek heeft mij een goed beeld gegeven hoe installatietechniek in de praktijk werkt. Gedurende mijn stage heb ik met verschillende monteurs gewerkt, ze gaven me allemaal goede tips en instructies. Doordat je werkzaamheden mag uitvoeren krijg je meer feeling met de gereedschappen en materialen. Mijn ervaring bij Linthorst heeft mij veel informatie opgeleverd die ik kan gebruiken bij mijn opleiding. 

MailMapsBelSluit